La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Khumbu sabadell i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-:

  • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
  • Per a quines finalitats demanem les dades que li demanem.
  • Quina és la legitimació per al seu tractament.
  • Durant quant de temps els conservem.
  • A què destinataris es comuniquen les seves dades.
  • Quins són els seus drets.

A. RESPONSABLE

Khumbu sabadell (Alsina i Borda S.L.U. – B62219808) a
Ronda Zamenhof, 6 – Sabadell
hola@khumbusabadell.cat

B. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ DELS TRACTAMENTS DE LES DADES PUBLICATS A TRAVÉS DE:

1. Formularis de Contacte

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació o suggeriments i resoldre els seus dubtes, consultes o peticions, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d’acceptació.
Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament de comunicacions comercials.
Conservació: Fins que sigui resolta la seva sol·licitud o consulta per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament i, si s’escau, fins que sol·liciti la baixa de l’enviament d’informacions comercials.

2. Enviament de correus electrònics

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació o suggeriments i atendre els seus dubtes o consultes sobre els nostres serveis o productes.
Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.
Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

3. Enviament del Currículum Vitae per correu electrònic o mitjançant el formulari de contacte.

Finalitat: Disposar del seu currículum per participar en els nostres processos de selecció de personal.
Legitimació: El consentiment de l’usuari al remetre’ns la vostra informació personal i currículum per als nostres processos de selecció de personal.
Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

4. Subscripció a la nostra Newsletter

Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes, descomptes o esdeveniments de la marca, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, etc.).
Legitimació: El consentiment de l’usuari al subscriure a la nostra newsletter.
Conservació: Fins que l’interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

5. Registre de l’Usuari

Finalitats: a. Tramitar i gestionar la seva alta com a usuari registrat. La finalitat del registre és la de facilitar les seves properes compres, en desar les seves dades, i mantenir-lo informat dels nostres productes, ofertes, descomptes i esdeveniments exclusius, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, etc.).
Legitimació: a. Consentiment de l’usuari en inscriure com a usuari de Khumbu sabadell.
Conservació: a. Mentre no es doni de baixa com a usuari a Khumbu sabadell i sempre que no hi hagi un altre tractament en procés, per exemple, una compra i, un cop s’hagi donat de baixa, durant els terminis de conservació obligatoris legalment per atendre eventuals responsabilitats, en és el cas. Un cop l’usuari es doni de baixa com a usuari de Khumbu sabadell, no li enviarem informació comercial.

6. Procés de compra

Finalitats: a. Tramitar i gestionar el lliurament de la seva comanda, el pagament i les tasques administratives derivades. b. Enviar-li informació i comunicacions dels nostres productes, ofertes, descomptes i esdeveniments, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, etc.).
Legitimació: a. Execució de contracte de compravenda de productes. B. Interès legítim de l’empresa, si s’escau, a enviar-li la informació comercial.
Conservació: a. Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis obligatoris legalment de conservació per atendre eventuals responsabilitats. b. Mentre no exerciti el seu dret d’oposició a les trameses comercials o es doni de baixa com a usuari a Khumbu sabadell.

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys, o, si s’escau, l’edat mínima que marqui la normativa de protecció de dades aplicable i, per realitzar la compra, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni complir les finalitats indicades anteriorment.

C. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, excepte aquelles cessions necessàries per a l’execució del contracte i altres cessions que estiguin establertes per obligació legal.

D. Drets en relació amb LES SEVES DADES

Quan el consentiment sigui la base per al tractament de dades, aquest serà sempre revocable en qualsevol moment, sense que en cap cas la retirada de l’est consentiment condicioni l’execució dels contractes o les relacions generades amb anterioritat.

A més, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable (indicat a l’inici de la política de privacitat) amb la referència “Dades Personals” o similar i indicant el dret que vol exercir i sobre quin tractament a l’adreça postal o electrònica indicada en l’apartat 1:

Khumbu sabadell (Alsina i Borda S.L.U. S.L. – B62219808) a
Ronda Zamenhof, 6 – Sabadell
hola@khumbusabadell.cat

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

I. COOKIES

Les cookies són breus informacions que s’envien i s’emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a un web. Les galetes es poden utilitzar per demanar i emmagatzemar dades de l’usuari mentre està connectat per facilitar-li els serveis sol·licitats i que no es solen conservar (Galetes de sessió), o per conservar les dades de l’usuari per a un altre tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.
Hi ha diversos tipus de cookies:

  • Galetes tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials …).
  • Galetes de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració …).
  • Galetes d’anàlisi que permeten l’anàlisi anònim del comportament dels usuaris del web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació per tal objectiu millorar els llocs web.
  • Galetes publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris del web.
  • Galetes de publicitat personalitzada que permeten la gestió dels espais publicitaris del web sobre la base del comportament i hàbits de navegació d’usuari, d’on s’obté el seu perfil i permet personalitzar la publicitat que es mostra en el navegador de l’usuari.

Khumbu sabadell utilitza cookies d’anàlisi pròpies i de tercers que, en cap cas, tracten dades de caràcter personal, però capten hàbits de navegació per a fins estadístics.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús.

De tota manera, l’informem que pot activar o desactivar i aquestes cookies seguint les instruccions del seu navegador d’Internet:

  • Chrome: Configuració – Mostra opcions avançades – Privacitat – Configuració de contingut.
  • Firefox: Eines – Opcions – Privacitat – Històric – Configuració Personalitzada.
  • Internet Explorer: Eines – Opcions d’Internet – Privacitat – Configuració.
  • Safari: Preferències – Seguretat.
  • Opera: Eines – Preferències – Edita preferències – Galetes

Per a més informació, podeu consultar a l’Ajuda del seu navegador o en les pàgines de suport dels mateixos:

  • Chrome: support.google.com
  • FireFox: support.mozilla.org
  • Internet Explorer: windows.microsoft.com
  • Safari: http://www.apple.com
  • Opera: http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

F. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats .

G. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.
La present Política de Privacitat ha estat modificada amb data 2018.06.28. Podem modificar les presents condicions de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que s’exigeix ​​la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.